10-13 Jul 2017 Paris (France)

Planning

Wednesday, July 12, 2017
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
›9:30 (50min)
Tara Brough
The power of symbol-tuples for automaton semigroup constructions
› Amphi Turing
›10:20 (20min)
› Amphi Turing
›10:40 (50min)
Nicolas Ollinger
The periodicity problem of cellular automata
› Amphi Turing
›11:30 (50min)
Francesca Fiorenzi
Entropy of strongly irreducible subshifts
› Amphi Turing
›14:00 (50min)
Nathalie Aubrun
An application of Lovász local lemma in Symbolic Dynamics
› Amphi Turing
›14:50 (20min)
› Amphi Turing
›15:10 (50min)
Markus Lohrey
Knapsack and subset sum for groups beyond the integers
› Amphi Turing
›16:00 (50min)
Delaram Kahrobaei
Post-quantum group-based cryptography
› Amphi Turing
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1