10-13 Jul 2017 Paris (France)

Planning

Tuesday, July 11, 2017
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›9:30 (50min)
Ines Klimann
Overview of the MealyM project
› Amphi Turing
›10:20 (20min)
› Amphi Turing
›10:40 (50min)
Dmytro Savchuk
Duality in reversible automata generating lamplighter type groups
› Amphi Turing
›11:30 (50min)
Martin Delacourt
Permutive one-way cellular automata and the finiteness problem for automaton groups
› Amphi Turing
›14:00 (50min)
Irène Marcovici
Ergodicity of noisy cellular automata: the coupling method and beyond
› Amphi Turing
›14:50 (20min)
› Amphi Turing
›15:10 (50min)
Daniele D'Angeli
Automaton (semi)groups: on the undecidability of some problems
› Amphi Turing
›16:00 (50min)
Pierre Gillibert
Simulating Turing machines with invertible Mealy automata
› Amphi Turing
›18:00 (4h30)
› Barge du Crous
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1